Weddingplanner Zwolle Pr8feest Prachtfeest

Jullie perfecte trouwdag

Jullie perfecte trouwdag

Jullie perfecte trouwdag

Met jullie wensen en mijn ervaring wordt jullie speciale dag een dag uit duizenden. Hoeveel hulp jullie nodig hebben bepalen jullie zelf.

Weddingplanner

Is organiseren niet jouw ding, heb je weinig tijd voor de voorbereidingen of weet je niet waar je moet beginnen. Wil je ontzorgd worden en volop genieten tijdens zowel de voorbereidingen als op de dag zelf? Een weddingplanner is dan de perfecte oplossing. Ik ga met jullie in gesprek en samen maken we er een prachtig feest van. Ik kan zorgen voor de passende leveranciers, het draaiboek, bewaak het budget en al jullie vragen, leggen jullie bij mij neer.

Wat kan ik jullie bieden?

Op de dag zelf, zorg en regel ik dat de dag vlekkeloos verloopt. Het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten. Ik ben het aanspreekpunt voor de dag en tijdens de dag. En ook de nazorg ligt bij mij.

Laten we elkaar snel leren kennen en kennismaken, zodat we kunnen kijken waarbij ik jullie kan helpen met het organiseren van deze mooie en grootse dag. Ik kom graag naar jullie toe!

Ik sta voor

Ik sta voor

Ik sta voor

  • Persoonlijke aandacht
  • Totaal ontzorgd
  • Oog voor details
  • Kijkt met een kritische blik

  • Gestructureerd

Kom in contact

Kom in contact

Kom in contact

Is je interesse gewekt en sta je open voor een gesprek om te kijken hoe ik mij kan inzetten voor jouw evenement of feest?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door je gegevens in te vullen.