Jullie perfecte trouwdag

Jullie perfecte trouwdag

Jullie perfecte trouwdag

Met jullie wensen en mijn ervaring wordt jullie speciale dag een dag uit duizenden. Hoeveel hulp jullie nodig hebben bepalen jullie zelf.

Ceremoniemeester

Willen jullie graag alles zelf regelen? Alleen op de dag zelf onbezorgd willen genieten van jullie feest en ook geen familie of vrienden willen belasten met deze taak, dan kun je mij inzetten om deze dag te ontzorgen.

Ik maak het draaiboek, stem de laatste zaken af met de leveranciers en ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Zodat je geen zorgen hebt of alles wel geregeld is.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een kennismakingsgesprek, leer ik jullie kennen en jullie vertellen mij al jullie wensen en prachtige ideeën. Jullie vertellen mij hoe jullie dag er uit zal zien. We noteren alles wat al geregeld is en kijken of er nog zaken ontbreken.

Ik maak kennis met jullie leveranciers en hoor wat er nog geregeld zal moeten worden. Ik ben degene die jullie volledig vertrouwen en bij wie jullie jullie prachtige feest neerleggen om zelf van een heerlijk feest met familie en vrienden te kunnen gaan genieten. Ik maak het draaiboek en deel deze met jullie en jullie leveranciers.

Op de dag zal ik de gehele dag aanwezig zijn en het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers zijn. Ik controleer of alles aanwezig is en zo staat zoals jullie wensen.

Ik sta voor

Ik sta voor

Ik sta voor

  • Persoonlijke aandacht
  • Totaal ontzorgd
  • Oog voor details
  • Kijkt met een kritische blik

  • Gestructureerd

Kom in contact

Kom in contact

Kom in contact

Is je interesse gewekt en sta je open voor een gesprek om te kijken hoe ik mij kan inzetten voor jouw evenement of feest?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door  je gegevens in te vullen.